Ducore Stealth, veilig en vertrouwd!

Laat uw data niet op straat belanden!

Zoals u wel bekend, is een ieder door de Europese Unie verplicht gesteld om zorgvuldig met data om te gaan, de AVG wetgeving, dit geldt ook voor u. Ook wanneer u een gebruikte datadrager doorgeeft aan een nieuwe gebruiker dient deze eerst gecertificeerd gewist te worden.

Veilige, flexibele rapportage
In tegenstelling tot fysieke vernietiging zijn onze wisrapporten het bewijs van het volledig wissen van de datadrager. Met flexibele rapportageopties kunt u rapporten genereren en opslaan in elk gangbaar formaat, inclusief PDF, tekstbestand, SQL-database en meer. Indien gewenst kunnen er velden worden toegevoegd met bedrijfsspecifieke gegevens.

Wat is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)?

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is een privacywet die geldt in de hele Europese Unie (EU). Dankzij de AVG is de bescherming van persoonsgegevens in alle landen van de EU op dezelfde manier geregeld en gelden in elke lidstaat dezelfde regels. Door de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) hebben mensen meer mogelijkheden gekregen om voor zichzelf op te komen bij de verwerking van hun gegevens. Hun privacyrechten zijn namelijk versterkt en uitgebreid. De nieuwe Europese privacywet geldt voor álle organisaties die persoonsgegevens verwerken. Dus ook voor kleine mkb’ers en zzp’ers die gegevens verwerken. Zoals het bijhouden van afspraken van klanten, telefoonnummers van klanten of personeelsinformatie. Hieronder staan een aantal tips om meer controle te houden over wat organisaties van u weten.

  • Zorg dat apps, games en websites niet zomaar bij uw informatie kunnen; u kunt al veel persoonsgegevens beschermen door de juiste instellingen te gebruiken.
  • Pas uw privacy-instellingen op uw telefoon aan, zoals locatiegegevens. Wees u ervan bewust dat het een keuze is om deze gegevens te delen.
  • Wees u bewust van uw digitale voetspoor. Alles wat u op internet doet, beïnvloedt de informatie die u krijgt.
  • Maak gebruik van uw privacyrechten. U heeft in veel gevallen bijvoorbeeld het recht om gegevens in te zien, te laten wijzigen of zelfs volledig te laten wissen.
  • Komt u er met de organisatie niet uit? Dan kunt u vanaf 25 mei 2018 een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Persoonlijke informatie op uw mobiele telefoon:

  • Zakelijke e-mails met gegevens over klanten en medewerkers
  • Zakelijke apps met bedrijfsgevoelige informatie
  • Wachtwoorden (bijvoorbeeld van een wifi netwerk of VPN’s)
  • Foto’s (zowel zakelijk als privé)
  • Enzovoort

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring