Ducore Stealth, veilig en vertrouwd!

Circulaire IT, veilig en verantwoord!

Certificering

Global Lifecycle Solutions EMEA is een exclusieve WhiteCanyon Software Benelux partner en werkt met trots samen met Ducore in Nederland en daarbuiten.
WhiteCanyon Software Inc. gevestigd in America is marktleider in de ontwikkeling van data erasure technologie. Met ruim 20 jaar ervaring steekt het met kop en schouders boven de concurrentie uit. WhiteCanyon’s ‘flagship’ software; WipeDrive wordt keer op keer door haar gebruikers als beste oplossing voor het definitief verwijderen van data verkozen. WipeDrive wordt gebruikt door kleine en grote gebruikers, tot aan de ‘Fortune 500’ bedrijven en overheidsinstellingen.

Ducore is een strategische partner en maakt gebruik van WipeDrive om het hoogste niveau van data veiligheid te kunnen garanderen. Samen met Global Lifecycle Solutions EMEA zorgen we ervoor dat het personeel getraind blijft en dat de software op de juiste manier gebruikt wordt. Deze nauwe samenwerking zorgt ervoor dat u als klant zich nooit zorgen hoeft te maken wanneer Ducore uw hardware wist en zorgt dat uw data definitief verwijderd wordt.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring